Przejdź do treści
Zakład Żywienia Człowieka
Wydział Nauk o Zdrowiu
Kształcenie
Kolumna 1
Przedmioty
Kolumna 2
Sylabusy
Baza promotorów i zakres tematyczny
Kolumna 3
Prace studentów
Nauka
Kolumna 1
Prowadzone badania
Kolumna 2
Publikacje
Zespół
Zakład Żywienia Człowieka
Wydział Nauk o Zdrowiu
×
Zakład Żywienia Człowieka
Wydział Nauk o Zdrowiu
Kształcenie
Kolumna 1
Przedmioty
Kolumna 2
Sylabusy
Baza promotorów i zakres tematyczny
Kolumna 3
Prace studentów
Nauka
Kolumna 1
Prowadzone badania
Kolumna 2
Publikacje
Zespół
Aktualności
Warsztaty dla przedszkoli, uczniów szkół podstawowych i liceów
04.12.2023
Nagroda zespołowa za osiągnięcia naukowe
01.12.2023
Światowy Dzień Cukrzycy
14.11.2023
Warsztaty Sustainability Talks: Food and nutrition for health and climate
27.10.2023
Warsztaty dla przedszkoli, uczniów szkół podstawowych i liceów
21.10.2023
Warsztaty Kulinarne z Kuchni Włoskiej
09.10.2023
Międzynarodowy dzień warzyw i owoców
21.10.2022
Normy żywienia 2020
15.02.2020
"CUKRZYCA OD KUCHNI. OSIĄGNIĘCIA NAUKOWE MEDYCYNY KULINARNEJ JAKO ELEMENT TERAPII CUKRZYCY"
15.02.2016
Kształcenie
Kolumna 1
Przedmioty
Kolumna 2
Sylabusy
Baza promotorów i zakres tematyczny
Kolumna 3
Prace studentów
Nauka
Kolumna 1
Prowadzone badania
Kolumna 2
Publikacje
Zespół